Een greep uit de projecten die we ontwikkeld hebben

GeoGuru

Webapplicatie

In opdracht GeoGuru hebben wij een geoplatform ontwikkeld waarmee geodata op een eenvoudige en slimme manier op een kaart kan worden gepresenteerd. Daarnaast bevat de applicatie geavanceerde mogelijkheden om data te combineren tot een nieuwe kaartlaag, en zo tot nieuwe inzichten te komen.

Meer informatie

Singelloop Breda Experience app

Native app voor iPhone en Android

Vanwege Corona kon de Singelloop Breda dit jaar helaas niet doorgaan zoals andere jaren. Om deelnemers toch het gevoel van de jaarlijkse Singelloop te geven hebben we een app ontwikkeld waarmee de sfeer van het evenement toch beleefd kan worden! Tijdens het lopen worden er op basis van GPS geluidsfragmenten afgespeeld die je meeneemt in de sferen van de normale Singelloop.

Meer informatie

HZ Alumni Platform

Webapplicatie

HZ University of Applied Sciences (Hogeschool Zeeland) vroeg ons om een platform te ontwikkelen waarmee alumni in contact kunnen blijven met de school en elkaar. Dit heeft geresulteerd in het HZ Alumni Platform, een webapplicatie waarmee oud studenten een profiel kunnen aanmaken en op de hoogte kunnen blijven van alle onwikkelingen rondom de HZ.

Meer informatie

OnlineSensor

Webapplicatie

In opdracht van ATAL hebben wij OnlineSensor ontwikkeld. OnlineSensor is een online platform waarmee gebruikers 24/7 belangrijke binnenklimaat-parameters zoals CO2 en temperatuur op afstand kunnen monitoren en managen. De slimme sensoren sturen meetdata (draadloos) naar het online platform. De meetgegevens zijn direct zichtbaar en blijven bewaard voor latere analyse. OnlineSensor biedt bovendien handige alarmering- en rapportage tools.

Meer informatie

Werk aan de Muur app

Native app voor iPhone, iPad en Android

Wij ontwikkelden voor Werk aan de Muur een universele Augmented Reality app voor zowel iPhone, iPad en Android devices. Met deze app kan de gebruiker een bepaald werk in zijn eigen kamer visualiseren. Het werk wordt bovenop het beeld van de camera van de gebruiker geplaatst. Hierna kan de foto gedeeld worden via e-mail, Facebook of Twitter.

Meer informatie

KVK Crowdfundingscan

Webapplicatie

In opdracht van de Kamer van Koophandel hebben wij een tool ontwikkeld waarmee gebruikers kunnen uitzoeken of crowdfunding past bij hun financieringsvraag. Door middel van een aantal vragen wordt de gebruiker door de applicatie geleid waarna direct zichtbaar is of crowdfunding een passende vorm van financiering is.

Meer informatie

Briljant app

Hybride app voor iOS, Android en Windows

In opdracht van de SWK-Groep hebben wij de Briljant app ontwikkeld. Een hybride app die voor zowel iPhones, Android-smartphones als iPads en Android tablets gebruikt kan worden. Met de app kunnen ouders van kinderen die naar de kinderopvang gaan beter op de hoogte worden gehouden van alle activiteiten die op de opvang georganiseerd worden. Verder kunnen foto's en video's met ouders worden gedeeld om de betrokkenheid met de opvang te vergroten.

Meer informatie

Ergoline iPad app

Native app voor iPad

In opdracht van JK-Nederland hebben wij een iPad app ontwikkeld die klanten voorziet van advies in zonnestudio's. In de app kunnen gebruikers kiezen voor advies over hun huidtype of over de vele cosmeticaproducten van Devoted Creations. Door een aantal vragen te beantwoorden worden producten geselecteerd die perfect bij de huid van de klant past.

Meer informatie

Bumper

Native app voor iPhone en Android

Uit eigen initiatief hebben wij Bumper ontwikkeld, een app waarmee je andere weggebruikers kunt wijzen op hun rijgedrag. Er is veel irritatie in het verkeer, en geen manier om deze irritatie op een goede manier te uiten. Met Bumper kun je een melding maken van een andere weggebruiker, de weggebruiker ontvangt deze melding en krijgt zo inzicht in zijn rijgedrag. Daarnaast kun je met Bumper ook een seintje geven wanneer iemand zijn achterlicht stuk is of verkeerd geparkeerd staat.

Meer informatie

Ynni - Energy app

Native app voor iPhone en Android

In opdracht van Net2Grid hebben wij de Ynni app voor iPhone en Android smartphones ontwikkeld. Met deze app krijgen gebruikers inzicht in hun energieverbruik per aangesloten apparaat. Door middel van meerdere grafieken en overzichten ontstaat een duidelijk beeld van zowel het gebruik als de efficiëntie van apparaten.

Meer informatie

Prénatal Muziekdoosje

Web app geschikt voor mobiel, tablet en desktop

Met de door ons ontwikkelde web app voor de baby gigant Prénatal kunnen deelnemers een eigen muziekdoosje opnemen. Tijdens hun deelname kunnen familie of vrienden uitgenodigd worden om zo samen het muziekdoosje op te nemen. Op de achtergrond worden deze opnames van de deelnemers achter elkaar geplakt waardoor er een leuke herinnering ontstaat!

Meer informatie

Prénatal Welkom in de Wereld

Web app geschikt voor mobiel, tablet en desktop

In opdracht van winkelketen Prénatal hebben wij de 'Welkom in de Wereld' webapplicatie ontwikkeld. Hiermee kunnen ouders hun pasgeboren kindje in het zonnetje zetten door een fancy polaroid-afbeelding van hun kindje te delen. Elke maand wordt er een winnaar gekozen die een leuke prijs wint.

Meer informatie

CrewBoard

Hybride app geschikt voor iPad

In opdracht van YachtCloud hebben we de Crewboard-webapplicatie ontwikkeld. Met deze applicatie kunnen crewleden van superyachts hun aanwezigheid bijhouden door in de applicatie zichzelf op aan- of afwezig te zetten. Op deze manier is er altijd een overzicht van welke crewleden aan boord zijn. Naast het bijhouden van aanwezigheid is de applicatie uitgebouwd met diverse features. Voorbeelden zijn 'Lunchboard' waarmee crewleden kunnen aangeven of ze mee-eten en 'Emergency-report' welke bij noodgevallen direct een overzicht van de aanwezige crewleden naar de kustwacht stuurt.

Meer informatie

Wareco Veldwerkwinkel

Webapplicatie

In opdracht van ingenieursbureau Wareco hebben wij Wareco Veldwerkwinkel ontwikkeld. Met deze webapplicatie kunnen interne en externe adviseurs van Wareco op een gemakkelijke manier een opdracht aanvragen. In de applicatie kunnen alle specificaties en benodigde documenten worden geupload, waarna deze bij de planners van Wareco terechtkomen. In de applicatie is het door middel van een uitgebreide kaart- en agenda-module mogelijk om de verschillende aanvragen overzichtelijk en efficient in te plannen.

Meer informatie

The Project App

Webapplicatie voor desktop & native app voor iPad

The Project App is een compleet nieuwe manier om je agenda en projectplanningen te organiseren. Met behulp van meerdere weergaven en een connectie met de iPad agenda is dit gemakkelijker dan ooit. Naast de app is er een webapplicatie ontwikkeld waarmee planningen verder kunnen worden uitgewerkt. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd tussen de iPad app en de webapplicatie.

Meer informatie

LaundryBoard

Hybride app geschikt voor iPad

In opdracht van YachtCloud hebben wij de LaundryBoard app ontwikkeld. Een hybride app waarmee stewards en stewardessen op grote superyachts het wasgoed van de eigenaar en de gasten digitaal kunnen beheren. Op deze manier kan bijgehouden worden waar bepaalde kledingstukken zich bevinden en in welke cabine deze weer moeten worden opgeborgen. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om foto's van kledingstukken toe te voegen om zo de staat van de kledingstukken te monitoren.

Meer informatie

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden en zou je graag eens jouw idee of project met ons willen bespreken? Wij zijn altijd bereid om met je mee te denken! Je kunt onze contactgegevens hieronder vinden.