Zuidzijde Haven 39a
Bergen op Zoom, Nederland
(085) 877 09 87

Leuk artikel op iCulture over de door ons ontwikkelde Project App! http://t.co/uMvHsgMEtz

Neem contact op!

The Project App

iPad app  |  Design  |  Realisatie Maarten Laheij

The Project App voor iPad is een compleet nieuwe manier om je agenda en projectplanningen te organiseren. Met behulp van meerdere weergaven en een connectie met de iPad agenda is dit gemakkelijker dan ooit.

Wij ontworpen en ontwikkelden deze iPad app, en dachten samen met opdrachtgever het concept uit. De applicatie is internationaal gelanceerd en heeft de toplijsten van iTunes bereikt.

The Project App

Drie manieren om je project te managen

In The Project App zijn drie verschillende weergaven beschikbaar om een goed overzicht te krijgen van (de voortgang van) een project. De rode draad in de app is de Project View, een strokendiagram van alle milestones, meetings en taken in het gehele project. Daarnaast is er de Day View, een gespecificeerd overzicht van een bepaalde dag in het project. Hierdoor is in één oogopslag te zien wat er voor deze dag gepland staat. Als laatste is er de Dashboard View, een compleet overzicht van de voortgang van het project.

The Project App The Project App The Project App

Natuurlijke interacties

Voor zowel ons als de opdrachtgever is het gemakkelijk bedienen van de app een hoge prioriteit. Tijdens het proces zijn we steeds op zoek gegaan naar de snelste en gemakkelijkste manier om bepaalde taken uit te voeren. Wireframing was in dit project dan ook een belangrijke fase, die in nauwe samenwerking met de opdrachtgever is uitgevoerd.

Ondanks de complexiteit van deze app voelt deze vanwege de natuurlijke interacties niet technisch en ingewikkeld, maar juist simpel aan.