Zuidzijde Haven 39a
Bergen op Zoom, Nederland
(085) 877 09 87

Leuk artikel op iCulture over de door ons ontwikkelde Project App! http://t.co/uMvHsgMEtz

Neem contact op!

SomeQualityMeat.com

Website  |  Mobiele website  |  Teschnische realisatie SomeQualityMeat

Some Quality Meat biedt een verzameling van hoge kwaliteit aan tattoo inspiratie. Begonnen als een blog, maar nu uitgegroeid tot een volledig platform waarbij gebruikers zelf hun inspiratie kunnen sparen en delen.

Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige technische ontwikkeling van zowel de website als het beheersysteem.

SomeQualityMeat

Web en Mobiel

De kern van Some Quality Meat is de grote hoeveelheid aan afbeeldingen van tattoo's. Aan elk van deze afbeeldingen zijn verschillende tags gekoppeld die betrekking hebben op de stijl, het design, de artiest of het lichaamsdeel van de tattoo. Het uitgebreide zoeksysteem kan aan de hand van deze gekoppelde tags de ideale tattoo voor de gebruiker vinden. Daarnaast houden de makers van Some Quality Meat op de website een blog bij over inspirerende gebeurtenissen of evenementen in de tattoo-scene.

Naast de volledige website is er ook een uitgeklede mobiele variant, waarmee gebruikers op hun smartphone de nieuwste afbeeldingen kunnen bekijken.

Content Management

Content Management Systeem

Dagelijks vult het team van Some Quality Meat de verzameling van tatoo's aan met het op maat gemaakte beheersysteem (CMS). Niet alleen de afbeeldingen van tattoo's, maar ook de blogberichten, gebruikers en advertenties kunnen via dit systeem beheerd worden.

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken kunnen er meerdere afbeeldingen tegelijkertijd worden toegevoegd. Daarnaast kan er al tijdens het verzenden van deze afbeeldingen overige informatie zoals tags worden ingevoerd.