Zuidzijde Haven 39a
Bergen op Zoom, Nederland
(085) 877 09 87

Leuk artikel op iCulture over de door ons ontwikkelde Project App! http://t.co/uMvHsgMEtz

Neem contact op!

MakeMoreSense app

iPhone  |  Design  |  Realisatie MakeMoreSense

MakeMoreSene biedt inzicht in het binnenklimaat door middel van een speciaal geplaatst sensor netwerk. Alle data van deze sensoren worden verwerkt in het bestaande systeem van MakeMoreSense.

Met de door ons ontwikkelde iPhone applicatie kunnen de klanten van MakeMoreSense de meetdata altijd en overal inzien. Niet alleeen de huidige waarden kunnen worden bekeken, maar ook historische gegevens kunnen in een grafiek worden afgelezen.

MakeMoreSense app

Stijl van de app

Bij het ontwerpen van de iPhone app zijn we er van uit gegaan dat het design speels en intuitief moest zijn. Omdat MakeMoreSense vooral binnenklimaat gegevens zoals bijvoorbeeld temperatuur, CO2 en luchtvochtighreid verzameld straalt het design een huiselijke sfeer uit. Om deze huiselijke sfeer te krijgen hebben we op de achtergrond donker hout verwerkt met op de voorgrond elementen die dit versterken. Zo heeft een lijst geplastificeerde hoeken om de gebruiker het idee te geven dat deze op het hout zijn bevestigd.

MakeMoreSense app MakeMoreSense app MakeMoreSense app
MakeMoreSense grafiek

Data aflezen in een grafiek

Naast dat er in de app huidige gegevens van sensoren worden weergegeven, is het ook mogelijk om het verloop vah historische gegevens in een grafiek te bekijken. In de grafiek wordt altijd het verloop van een bepaalde sensor in een bepaalde ruimte weergegeven. Het is mogelijk om gemakkelijk in en uit te zoomen naar bijvoorbeeld dag- of kwartaalniveau, zodat de gebruiker snel de juiste informatie voor zich heeft.

De Y-as van de grafiek is verdeeld in verschillende kleuren die aangeven of een bepaalde waarde te hoog of te laag is. Deze kleuren kunnen in het systeem van MakeMoreSense worden ingesteld.